Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhteystiedot

  Tikkaskodit Oy

puh. 045-1283722

info@tikkaskodit.fi

 

 

Päiväkoti Tikkaset toimii Tikkasenharjussa Elokujalla vuonna 2010 rakennetuissa tiloissa sekä Päiväkoti Metsätähti Iin Alarannalla Sortteeritiellä vuonna 2008 rakennetuissa tiloissa.

 

Päiväkoti Tikkaset

Päiväkoti Metsätähti

 

Päiväkotimme ovat kodinomaiset, viihtyisät ja sijaitsevat rauhallisella paikalla metsän ympäröimänä sekä erinäisten virikemahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Päiväkotimme sijainnit tukevat yrityksemme toimintaa, jossa haluamme luoda lapsille rauhallisen mutta myös virikkeellisen kasvuympäristön. Päiväkotimme painoalueet ovat luonto ja liikunta.

Tavoitteena on luoda Iissä laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta yhteistyössä perheiden kanssa. Järjestämme mm. ilmaista kerhotoimintaa lapsille sekä ilmaisia urheiluvuoroja vanhemmille ja työntekijöillemme. Pidämme tärkeänä työntekijöidemme hyvinvointia ja haluamme kouluttaa henkilökuntaamme toimintamme tukemiseksi. Työntekijöistämme neljä on käynyt liikunta-leikkikoulu ohjaajan koulutuksen ja seitsämän on käynyt metsämörri-koulutuksen. Tämän toiminnan ympärille rakennamme yhdessä jokaiselle kuukaudelle ennakkoon suunnitellun monipuolisen toiminnan.