Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhteystiedot

  Tikkaskodit Oy

puh. 045-1283722

info@tikkaskodit.fi

 

 

Tuija Alikoski, Yrittäjä

Aloitin päiväkoti yrittäjänä heinäkuussa 2013. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (AMK) ja suoritan parhaillaan sosionomi (AMK) opintoja, varhaiskasvatukseen suuntautuen. Perheeseeni kuuluu kolme lasta ja aviomies. Harrastan käsitöitä ja koiramme Pöystin kanssa agilityä. Olen kotoisin Haukiputaalta ja nykyisin asumme perheemme kanssa Iissä.

 

Päiväkoti Tikkaset

Tiia Kettunen, lastentarhanopettaja, Kuovit

 

Koulutukseltani olen lastentarhanopettajan pätevyydellä varustettu sosionomi (AMK) ja lisäksi olen käynyt Nuoren Suomen liikuntaleikkikoulun- ohjaaja koulutuksen. Olen kotoisin Oulusta, mutta nykyisin asustan Iissä miehen, kahden poikamme ja koiran kanssa. Ennen päiväkoti Tikkasia olen työskennellyt muunmuassa kehitysvammaisten parissa ja ollut kotiäitinä. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe ja liikunta. Vapaa- ajalla minuun voikin törmätä esimerkiksi leikkipuistossa, lenkkipolulla tai kuntosalilla.

Liisa Siurua, vastaava lastentarhanopettaja, Peukaloiset

 

Aloitin päiväkoti Tikkasissa Kuovien osastolla esikoulun opettajana elokuussa 2013. Olen koulutukseltani Sosionomi (AMK) ja lisäksi käynyt metsämörriohjaajan sekä liikuntaleikkikouluohjaajan koulutukset. Harrastan lentopalloa ja monenlainen liikunta on lähellä sydäntäni. Tykkään juosta ja touhuta lasten kanssa. Työssäni tärkein tavoite on olla turvallinen, läsnäoleva ja johdonmukainen aikuinen lapsille. Perheeseeni kuuluu mies ja kolme poikaa.

Annika Haikonen, lastenhoitaja, Keltasirkut

 

Työt päiväkoti Tikkasissa olen aloittanut elokuussa 2013. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja koulunkäyntiavustaja (nyk. koulunkäynninohjaaja). Toimin päiväkodilla myös liikuntaleikkikouluohjaajana sekä metsämörriohjaajana. Perheeseeni kuuluu mies, neljä lasta, neljä koiraa ja kani. Vapaa- aikani kuluu lasten ja koirien kanssa puuhastellen. Koirien kanssa lenkkeilen, harrastan agilityä ja näyttelyitä. Agility on intohimoni. Olen harrastanut/kilpaillut siinä 20- vuotta, samalla kouluttaen muitakin. Lähellä sydäntäni on myös sisustaminen, tuunaaminen, ompelu ja askartelu. Aina on yksi tai kaksi projektia kesken.

 

Saara Huovinen, päiväkotiapulainen

 

Aloitin työt Tikkasten päiväkodissa kesäkuussa 2014 äitiysloman jälkeen. Perheeseeni kuuluu avopuoliso sekä 2 poikaa. Luonnossa liikkuminen, käsityöt ja lukeminen vievät suurimman osan ajastani perheen lisäksi. Päiväkodilla minut löytää varmimmin keittiöstä.

Piia Siurua, lastenhoitaja, Peukaloiset

 

Olen koulutukseltani lähihoitaja. Perheeseeni kuuluu aviomies, kolme lasta ja Netta- koira. Harrastuksiini kuuluu lukeminen, liikunta ja lasten kanssa touhuaminen. Hyödynnän työssäni metsämörriohjaajan koulutusta.

 Suvi Kukkola, lastenhoitaja, Keltasirkut

 

Sanna Paananen, esiopetus, Kuovit

Sini Moisio, lastenhoitaja, Peukaloiset

 

Niina Halunen, lastentarhanopettaja, Keltasirkut

 

Saara Kalliokoski, lastenhoitaja, Kuovit

 

 Päiväkoti Metsätähti

Päivi Kurtti, vastaava lastentarhanopettaja, Kielot (opintovapaalla)

 

 

Marika Rousu, vastaava lastentarhanopettaja, esiopettaja, Kielot

                                          

Reija Rundgren, lastenhoitaja (opintovapaalla)

 

Olen pirkanmaalta kotoisin oleva lähihoitaja. Tikkasten päiväkodissa olen työskennellyt vuodesta 2013 lähtien ja tästä syksystä alkaen työskentelen Metsätähdessä. Sitä ennen olen työskennellyt mm. ikäihmisten parissa, käsityöammatissa ja kotiäitinä. Täällä lasten parissa on siitä ihana työskennellä, että jokainen päivä on aina kuin uusi seikkailu johon lapsi vie mukanaan. Päivääni lasten kanssa kuuluu mm. lauleskelu, loruttelu ja uusien asioiden ihmettely.
Työssäni hyödynnän myös metsämörrikoulutustani. Haluan antaa lapselle läheisyyttä ja olla turvallinen aikuinen joka on aidosti läsnä lapsen riemuissa ja suruissa. Vapaa-aikaani kuuluu kotoilu, käsityöt, laulaminen, luonnossa liikkuminen ja kesäisin puutarhatyöt.

 

 

Minna Pakanen, lastenhoitaja, Ahomansikat

 

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta. Meillä on myös kaksi koiraa. Vapaa- aikani kuluu perheen kanssa yhdessä puuhastellessa. Aloitin työskentelyn päiväkoti Tikkasissa elokuussa 2013. Toimin päiväkodilla myös metsämörriohjaajana.

Sinikka Keskisärkkä, Emäntä

      Riikka Pyykkönen, lastenhoitaja, Kielot

Mari Leskinen, lastenhoitaja, Kielot

      Johanna Heinikoski, lastenhoitaja, Ahomansikat

 Tanja Ukkola, lastentarhanopettaja, Ahomansikat